MEETEX 2022 Live Networking 18.05. u Zagrebu!

Kao što smo i najavili, grupa Hosted Buyera selektiranih od strane MEETEX 2022 izlagača nakon održanih sastanaka dolazi u Hrvatsku u tjednu 15-22.05. na seriju studijskih putovanja. U suradnji s HTZ-om i sustavom Turističkih zajednica organizirati će se tri putovanja – u Dubrovnik, u srednju Dalmaciju i u Istru i Kvarner.

Zajedničko okupljanje svih Hosted Buyera na Get-Together-Networking eventu desiti će se u Zagrebu, na – kao što je za MEETEX uobičajeno – malo drugačiji način nego što je to uobičajeno. Umjesto standardne “gala” večere ili okupljanja u nekom konferencijskom prostoru, družiti ćemo se na mjestu koje će se, sigurni smo, svidjeti svima – u prelijepoj prirodi, na Sljemenu! 

Na Sljeme – vrh Medvednice, zagrebačke gore – ćemo se popeti novom žičarom, a na Sljemenu družiti u objektu s pogledom na okolicu Zagreba i Zagorje. Dress code je jeans + sneakers 🙂 a program neka ostane iznanađenje.

Okupljanje je na polaznoj stanici žičare u 18:15 (parking na raspolaganju), naša vožnja kreće najkasnije u 18:30, a povratak na polaznu stanicu je predviđen oko 22:30 autobusom. 

Molimo da vaše sudjelovanje potvrdite najkasnije do 12.05. e-mailom direktno MEETEX Program & Content Manageru, našoj Aleksandri Uhernik na aleks@meetex.eu.

Dobro nam došli, veselimo se druženju!

Vaš MEETEX Team

 

Posted in MEETEX News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *